Cautare

517 de rezultate pentru "madalin tanase" (3.46 secunde)
In timp ce personalitati ca Madalin Voicu si Damian Dragici s-au inserat trainic in structurile politice aducand cu ei viziuni realiste asupra relatiei dintre majoritari si minoritari, cei mai activi membri ai comunitatilor s-au pus pe facut avere din cersetorie, furt, trafic si afaceri necurate.
Faptul ca este de etnie rroma a fost recunoscut de Madalin Voicu, care a declarat, invitat fiind la un moment dat, intr-o emisiune TV:
Ziua Copiilor s-a incheiat cu un spectacol sustinut de Corul de Copii Radio, Madalin Voicu, Maria Grosu, Nicoleta Luca, Bibi, Magicianul si presarat cu multe surprize care au starnit ropote de aplauze si ovatii din partea micilor spectatori.
Madalin Gutuita, Dr. Zsombor Panti, Dr. Mihai Nica, Dr. Marian Pleniceanu, Dr. Radu Nedelcu. Lectori invitati sunt renumiti medici din Europa si America:
Oana Turcu si sotul ei, Cristi Brancu, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, Mihaela Tatu, Ileana Badiu, Daniela Nane, Adrian Mutu, Catalin Botezatu si multi altii.
Bucuresti cu si fara epurarea apelor uzate - Domnul Director General Jorj Madalin MIHAILOVICI, Domnul Director Radu STATE, APA NOVA Bucuresti;
Compozitorii Laurentiu Matei, Adi Cristescu, Madalin Dragan(Shoby), Andrei Tudor, Bogdan Vlasceanu (F Charm), Razvan Preda (Sonny Flame) si Alexandru Minculescu (Cabron), impreuna cu textierii Loredana Mindrescu (Moni-K), Cristina Balan (Vocea Romaniei 2016!), Ovidiu Iordache si Andreea Andrei sunt cei alaturi de care Nico a lucrat intens pentru ca acest album sa se ridice la nivelul asteptarilor publicului sau.
Madalin Cristescu. Redactor si coordonator de proiect: Crenguta Manea. Despre compasiune si implicare, despre libertate si responsabilitate, despre moralitate in viata publica si particulara, intr-un dialog al Ruxandrei Sararu cu Ilinca Stihi, in prefata spectacolului sonor 64, luni 30 octombrie, de la 23:05, la Radio Romania Actualitati.
Oana Turcu si sotul ei, Cristi Brancu, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, Mihaela Tatu, Ileana Badiu, Daniela Nane, Adrian Mutu, Catalin Botezatu si multi altii.
Nu am nimic cu drepturile si libertatile etniilor conlocuitoare, dar vorba unui om de vaza si demn de tot respectul al etniei, pe care il cheama Madalin Voicu:
Pentru ca altfel, vorba distinsului rrom Madalin Voicu, Romania se va scrie an curand RROMANIA, iar indicativul de tara cu care ne vom recomanda an Occident va fi RROM.
Pentru ca altfel, vorba distinsului rrom Madalin Voicu, Romania se va scrie in curand RROMANIA, iar indicativul de tara cu care ne vom recomanda in Occident va fi RROM.
Repede. Pentru ca altfel, vorba distinsului Madalin Voicu, Romania se va scrie in curand RROMANIA.
E vorba de Madalin Voicu. Simpatic "creolul" nostru, si citit, si ce vreti voi, dar a comis-o de nu se mai poate.
"O apreciere subiectiva a Comisiei. Voi merge in instanta". Madalin Mancila este de 8 ani antreprenor si a absolvit Facultatea de Drept fara probleme.
Atat soferul, cat si cei doi pasageri din autoturism, Francovschi Gabriela, de 19 ani, si Madalin Budulan, de 22 de ani, ambii din Craiova, au fost raniE›i usor.
Ceausu Silviu, Stanciu Sorin, Stefanoaea Nicolae, Banita Madalin Departamentul Relatii cu publicul: Botu Madalina Departamentul Contabilitate si Legislatie: Finariu Lucian Departamentul Sponsorizare:
Insa, in toata fericirea generala, a existat si un nemultumit, care nu s-a prezentat la Constanta, ci numai la Medgidia, si anume Tanase Barde.
Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Tudor Tanase, a declarat ieri ca liniile telefonice speciale pe care Calin Popescu Tariceanu le-a gasit nefunctionale au fost inchise la solicitarea lui Eugen Bejinariu si a unor fosti titulari de posturi ministeriale, la incheierea mandatului fostului Guvern.
Cat priveste alegerea lui Constantin Degeratu, vorba analistului Stelian Tanase: "Chiar daca, profesional, are o carte de vizita remarcabila, din atatia ofiteri ai Armatei putea fi ales un altul, necontroversat”.
google-analytics.com